Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Hatha Yoga

30. april @ 20:00 - 21:15

150kr

Yoga er en kjent treningsform for de aller fleste. Fordelene med yoga er at du både styrker kroppen, gjør den mer fleksibel og får kontroll på pusten og tankene dine. Noen deltar på yoga kun for det fysiske utbyttet, mens andre ønsker en mer meditativ og mindful opplevelse.

På hatha timene jobber vi med den «vanlige» yogaen der vi starter med meditasjon og pusteteknikk, kjører gjennom flere stående, sittende og liggende sekvenser og avslutter med en avspenning i Savasana. Her bruker vi vanlige yoga matter, og evt yoga blokker og stropper. Disse timene er egnet for alle.

På alle yoga timene bruker vi rolig og tilpasset bakgrunnsmusikk, og vi kan benytte lyd terapi med chimes og singing bowls der det er ønskelig. Vi demper lyset, dekker til speilet og skaper ett avslappende og trygt miljø slik at du skal få den beste yoga opplevelsen.
Vi har alt du trenger av matter, blokker og tilbehør tilgjengelig i studio, alternativt kan du ta med egen matte dersom du har en favoritt hjemme.

Minner om at alle påmeldinger er bindende, og frafall vil ikke bli refundert.

Detaljer

Dato:
30. april
Tid
20:00 - 21:15
Kostnad:
150kr
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Yoga sal

Arrangør

Vinger Pole Fitness
Telefon
467 43 824

Annet

Instruktør:
Kita

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett hatha
150 kr
8 tilgjengelig
Denne nettsiden bruker cookies for å bidra til en enkel surfe- og handleprosess. Fortsett å bruke siden som normalt dersom du godtar dette.