Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Kurs Kurs: Nybegynner 2

Nybegynner 2

20. mars @ 17:00 - 18:15

Dette kurset er for deg som har gått Nybegynner 1.

Du trenger kun å nybegynner 1 en gang, og det er ingen fare om du har gått glipp av noen av timene. På dette kurset fortsetter vi å jobbe med basicen, vi repeterer en del fra forrige kurs og tilpasser øvelsene slik at de passer alle som deltar.

På dette kurset jobber vi videre med spins, noen med en hånd, vi lærer å sitte på stangen i forskjellige posisjoner, flere typer av klatre teknikk og vi skal begynne å venne kroppen til å være opp ned. Her starter vi da pent med å jobbe på gulv og inntil stang.

Vi starter timen med en oppvarming, instruktøren vil deretter demonstrere og forklare teknikker enkeltvis. Dere vil deretter få teste ut disse teknikkene selv mens instruktøren hjelper og forklarer, i noen tilfeller vil det og være nødvendig med spotting der instruktøren hjelper deg ved å holde eller guide deg fysisk. På slutten av timen avslutter vi med en lett stretching.

Vi minner om at vi har bindende påmelding og kansellering fra elever blir ikke refundert.

Detaljer

Dato:
20. mars
Tid
17:00 - 18:15
Kurs:
Kategori for Arrangement:

Sted

Pole sal

Arrangør

Vinger Pole Fitness
Telefon
467 43 824

Annet

Instruktør:
Marcia
Denne nettsiden bruker cookies for å bidra til en enkel surfe- og handleprosess. Fortsett å bruke siden som normalt dersom du godtar dette.