Pole Basic

Dette er timen for absolutt alle som har fullført pole intro! Du trenger ingen forkunnskaper, ingen dansebakgrunn og du trenger verken være sterk, smidig eller fleksibel. På denne timen lærer vi enkle triks og komboer med spins, sits, climb og floorwork.

Så er du ny til pole, eller ønsker å trene litt back to basics, så er dette timen for deg.

Pole flow

På denne timen fokuserer vi på å flow rundt stangen ved bruk av basic og noe intermediate triks. Alle triksene kan tilpasses ditt nivå, så er det noe som kjennes for utfordrende ut, så har instruktøren alternativer tilpasset ditt nivå. Her jobbes det både på statisk og spinning, vi fokuserer på å sette sammen triks og moves til flytende og elegante komboer. Eksempler på triks på dette nivået er spins, climb, sit, stand, leghang, layback, superman. Du kan velge å jobbe med enkelt triks fra komboen, eller komboen i sin helhet.

Pole Conditioning

Synes du det kan være tungt å klare nye triks? Da er dette timen for deg. Her jobber vi med ren styrke og mobilitet relatert til pole. Vi bruker både stang og gulv, og timen settes sammen av øvelser som du vil kjenne igjen fra pole treningen. Målet med pole conditioning er å kunne bygge riktig type styrke for treningen vi driver med, og er en av de viktigste faktorene for å forebygge skade og slitasje.

Stretching

Ønsker du å forbedre fleksibiliteten din? Som du sikkert har kjent på, så er fleksibilitet ferskvare, og noe som må jobbes med jevnlig. På disse timene jobber vi med både aktiv og passiv stretching, mobilitets øvelser og yoga inspirerte sekvenser. Å jobbe med å øke vår range of motion er med å bidrar til å forebygge skader i pole treningen din.

Pole Avansert

Dette kurset er for deg som mestrer all basicen i Pole, du må være trygg i aerial invert, layback, klatring, leghangs, superman, butterfly etc.

Her lærer man krevende og avanserte øvelser. F.eks; Ayesha, machine gun, allegra, aerial shouldermount, iguana, drops, dynamiske bevegelser osv. Her kreves det en viss styrke, stort fokus på teknikk og dels god fleksibilitet slik at man er i stand til å utføre ovennevnte øvelser. Her jobber vi og med lengre komboer, finere overganger og mer spinning pole.

Helgetrening

Hver helg setter vi opp en tilfeldig time med tilfeldig tema! Her rullerer instruktørene på å holde timen. Her kan det dukke opp alt fra Hatha yoga, heels, lyrisk pole, teknikk trening og liknende. Timeplanen oppdateres pr 8. uke, så du finner oversikten over hva slags timer som tilbys i helgene der.