Om Vinger Pole Fitness

Vi er et godt etablert Pole Dance- og Yoga studio med beliggenhet midt i Kongsvinger sentrum. Vi ligger i gangavstand til tog- og buss stasjonen og har gode parkeringsmuligheter.

Vi startet opp i August 2019 og har siden da fått flere faste elever som trener hos oss. Da vi startet opp hadde vi lokaler inne i selve gågata, men vi har nå utvidet til større lokaler med høyere takhøyde, flere rom og bedre beliggenhet. Du finner oss i Jernbanegata 16 i 2.etg. Her har vi både heis og egne garderober.

I studio vårt finner du lyse fine lokaler på 150 kvm med 3,55 m under taket og 14 stenger fordelt på to saler. Vi har en stor pole dance sal, og en mindre Yoga sal der vi og har mulighet til å sette opp stenger for pole trening. Begge salene har speil på veggen fra gulv til tak. I yoga rommet er det også mulighet til å trekke gardiner foran speilet da vi praktiserer Yoga.

Vi har en Hangout med sofakrok og kjøkken, der vi kan samles for en prat, og litt hvile mellom øktene. Her finner du og kaffemaskin og et velfylt kjøleskap der du kan kjøpe både drikkevarer og proteinbarer. Vi har og et lite utsalg av joggedresser og andre rekvisitter med egen logo på.

Vi har tilknytning til Norges største nettbutikk for pole varer, www.poleshop.no, så bestiller du varer her kan du hente disse i studio vårt uten å betale frakt.

Vi har fire instruktører og tilbyr pole dance klasser fra nybegynner til avansert nivå, samt heels, stretching og yoga. Alle våre pole instruktører er sertifiserte i sine klasser via Xpert polefitness sin internasjonale instruktør utdanning.

Vi har og utdannede yoga lærere fra det anerkjente Teacher training programmet til The shala- yoga and mindfullness i Oslo.

I tillegg tilbyr vi også privattimer, utdrikningslag og utleie av studio.

Vi arrangerer også workshops med innleide instruktører fra innland og utland.

Instruktører

Kita

Kita er eier av Vinger Pole Fitness og har vært aktiv pole utøver siden 2016. Hun er sertifisert Xpert instruktør i Pole Fitness nivå 1-4, Stretching/Flexibility flow og Essential science of Heels, From the heels us teacher training av Jazzy K i 2022, samt sertifisert Hatha- og Yin Yoga instruktør fra The Shala Yoga and Mindfullness 250 YTT.

 

Kita har instruert siden 2018 og startet som instruktør i Skyline pole studio før hun startet opp sitt eget pole studio, Vinger Pole Fitness. Kita har siden hun startet gått kurs hos en av Norges mest anerkjente pole utøvere, Herdis Jenssen, hos HJ pole rebels.

 

Kita er og innehaver av nettbutikken poleshop.no

Tine

Tine startet med Pole i 2019 og ble sertifisert Xpert instruktør i Pole Fitness nivå 1-2 i 2020, samt Essential science of Heels i 2021 og From the heels up teacher training av Jazzy K i 2022, samt Hatha- og yin instruktør fra The Shala yoga and mindfulness 250 YTT.

 

 Tine har tidligere trent mye styrke og dans, er sertifisert instruktør i Zumba og TRX og har virkelig dans i blodet.

 

Tine har en forkjærlighet for Heels trening, og har holdt flere heels kurs hos oss. Tine var blant de første som startet på kurs da Vinger Pole Fitness åpnet i 2019 og har hatt Kita som instruktør siden start. På hennes timer kan du forvente masse energi, godt humør og inspirasjon.

Linda

Linda har trent Pole Dance siden 2017. Hun er sertifisert Xpert instruktør i Pole Fitness nivå 1-4. Hun har siden 2019 holdt kurs hos oss i alt fra nybegynner til avansert nivå.

 

Linda er en dame med en fantastisk utstråling, masse energi og godt humør. På hennes timer kan du forvente høy innsats med lave skuldre! Linda har siden hun startet gått kurs hos en av Norges mest anerkjente pole utøvere, Herdis Jenssen, hos HJ pole rebels.

Camilla

Camilla har trent Pole siden 2019 da hun startet som elev hos Vinger Pole fitness. Hun er serifisert Xpert instruktør i nivå 1-2 og startet med å holde kurs i 2022. Hun har også gått kurs hos en av Norges mest anerkjente pole utøvere, Herdis Jenssen hos HJ Pole rebels. Hun deltok i NM i 2022 der hun kapret 5.plass.

 

Camilla er en rolig og behagelig dame som skaper en trygg og god energi i studio. Hun legger sjela si i å føre elevene trygt gjennom timen, og sørger for at alle opplever mestringsfølelse. Camilla er vårt nyeste innslag i instruktør gruppa, og har fått fantastiske tilbakemeldinger fra elevene våre.