Nybegynner 1

Dette er kurset for absolutt alle! Du trenger ingen forkunnskaper, ingen dansebakgrunn og du trenger hverken være sterk, smidig eller fleksibel. På dette kurset lærer vi enkle triks som å gå rundt stangen, spinne rundt med begge hender, klatre og sitte på stang.

Pole er veldig mye teknikk, så selv om noe kan se tungt ut, har vi noen triks i ermet for å gjøre dette lettere enn det ser ut til.

Vi trener i shorts og singlett eller sports bh. Dette er fordi vi trenger hudkontakt for å kunne få grep på stangen. Vi trener også barbeint. Ta gjerne med drikkeflaske og håndkle. Unngå å smøre deg med kremer og oljer samme dag, og gjerne dagen før pole trening. Kremer og oljer gjør at det blir glatt og vanskelig å få grep på stang.

Nybegynner 2

Dette kurset er for deg som har gått Nybegynner 1.

Du trenger kun å nybegynner 1 en gang, og det er ingen fare om du har gått glipp av noen av timene. På dette kurset fortsetter vi å jobbe med basicen, vi repeterer en del fra forrige kurs og tilpasser øvelsene slik at de passer alle som deltar.

På dette kurset jobber vi videre med spins, noen med en hånd, vi lærer å sitte på stangen i forskjellige posisjoner, flere typer av klatre teknikk og vi skal begynne å venne kroppen til å være opp ned. Her starter vi da pent med å jobbe på gulv og inntil stang.

Viderekommende 1

Når du har gått både nybegynner 1 og 2, kan du velge å gå videre til viderekommende 1.

Her begynner vi med litt mer avanserte triks som å komme oss opp ned i stang, henge etter bena i leghang og layback, samt gjøre triks litt høyere i stang. Her begynner vi og å snuse litt på spinning pole, der selve stangen snurrer rundt mens vi gjør forskjellige øvelser på den.

For å delta på dette kurset bør du kunne klatre minst ett steg opp i stangen, være trygg i basic spins og kunne sitte på stang og stå i stang.

Viderekommende 2

På dette kurset skal vi klatre enda høyere opp på progresjons stigen. Vi jobber her med å sette sammen fler triks på rad, lærer nye og enda litt mer avanserte moves og forbereder kroppen til å gjøre enda mer avanserte øvelser, f.eks butterfly, shouldermount og ayesha.

Vi fokuserer enda mer på spinning på denne runden, men du kan alltids velge å ha stangen på statisk dersom spinningen gjør deg uvel. Dette er også en trenings sak som kroppen etter hvert blir vant til.

På dette kurset bør du kunne komme deg opp-ned uten spot, henge selv i leghang og kunne klatre høyt i stang.  Det er viktig at du nå klarer å utføre basic triks med korrekt teknikk, dette fokuserer vi ekstra mye på ifm skadeforebygging. Du vil hele veien få veiledning av instruktøren, og bli tilbud enten enklere eller mer avanserte varianter av kurs matrealet dersom du trenger det. Vi ønsker å ha noe færre deltakere på de mer avanserte nivåene, nettopp for at instruktøren skal kunne følge opp alle på en god måte.

Avansert

Dette kurset er for deg som mestrer all basicen i Pole, du må være trygg i aerial invert, layback, klatring, leghangs, superman, butterfly etc.

Her lærer man krevende og avanserte øvelser. F.eks; Ayesha, machine gun, allegra, aerial shouldermount, iguana, drops, dynamiske bevegelser osv. Her kreves det en viss styrke, stort fokus på teknikk og dels god fleksibilitet slik at man er i stand til å utføre ovennevnte øvelser. Her jobber vi og med lengre komboer, finere overganger og mer spinning pole.

Elite

På dette kurset holder vi ett MEGET høyt nivå. Dette kurset er egnet for dere som allerede har gått flere runder på Avansert og som ønsker å jobbe mer målrettet mot f.eks konkurranser, oppvisninger etc. Her må du være trygg i lengre komboer, trygg med å jobbe på spinning pole, utføre korrekt teknikk på avanserte og basic moves, samt mestre flere av de avanserte triksene som ayesha, shouldermount, layback, leg swiches, aerial invert, både på statisk og spinnig.