Om studio

Vi startet opp Vinger Pole Fitness i 2019 og det ble en knallsuksess! Vi hadde ett hundretalls damer og menn innom våre lokaler, og flere av disse ble faste elever hos oss. Dessverre så stengte pandemien oss ned helt og delvis i en nesten 2 års periode. Mot slutten av pandemien bestemte vi oss for at vi satser alt, og flyttet til større og flottere lokaler, der vi holder til i dag.

Hos oss finner du både garderober og en hang out. I vår hang out er du velkommen til å sette deg ned i sofakroken med en kopp kaffe og skravle med dine med elever og instruktører. Vi har en stor pole sal på 85 kvm der vi har 9 Sun Pole stenger i stainless steel fastmontert. Her har vi og 3.55 m under taket, så vi har boltreplass så det holder i både areal og høyde.

Vi har og en mindre yoga sal der vi holder timer i både Hatha og Yin yoga, samt mulighet for å ta ned inntil 5 X-pole stenger dersom noen ønsker å trene der inne.
Vi har og en fitness sal der du finner treningsutstyr som tredemølle, sykkel, styrke bur og vekter.

Hos oss har vi også fokus på ett godt miljø, vi sprer positiv glede og ønsker at alle skal trives. Her unngår vi alt negativt kroppsfokus, og løfter hverandre opp og heier hverandre fram! Noe av det våre elever setter mest pris på hos oss, er nettopp det gode og inkluderende miljøet vi har skapt her.

Se våre kurs her

Om Pole Dance

Poledance er treningsformen som har tatt verden med storm! Dette er treningen som har fått alt fra toppidrettsutøvere, profesjonelle dansere, til husmødre og pensjonister til å finne fram treningsgleden og ungdommen i seg.

Det er vanlig å tenke at «dette er ikke noe for meg», men der kunne du ikke tatt mer feil. Pole er for absolutt alle, og er en veldig personlig reise der du får utfoldet deg i henhold til ditt nivå og ditt utgangspunkt.

De fleste starter med å gå nybegynner kurs, og blir bitt av pole basillen. Etter å ha trent en stund, vil de fleste utvikle seg i forskjellige retninger innenfor pole trening. Noen ønsker å fokusere på den akrobatiske og tekniske delen av pole, andre ønsker å trene mer på dans og flow. Noen går videre å trener mest i heels og den sensuelle delen, mens andre holder seg til kun den sporty varianten av pole…eller velger begge deler! Og alt er like greit!

Du vil utvikle ditt eget utrykk i pole sporten og kjenne på både mestringsfølelse, økt selvtillit og du vil se deg selv på en helt ny måte! Siden vi trener i lite klær, lærer du deg å sette pris på kroppen din og hva den er i stand til å utføre. Vi har sett så mange eksempler på dette gjennom flere år med kurs.

Så her er det bare å slå til og melde seg på kurs! Du vil ikke angre!

Om heels

Heels trening er en helt annen form for pole enn de vanlige pole kursene. Her trener vi mer på flow rundt stang og på gulv, og vekker den sexy og sensuelle delen av oss. Vi trener i sko som er laget for denne typen trening, f.eks Pleaser og Hella. Hos oss kan du leie sko dersom du ønsker å teste ut dette før du evt kjøper egne sko. På disse timene trenger vi stort sett grep kun i hendene, så her kan du kle deg i akkurat hva du vil, fra joggebuker og t-skjorte til tanga og nettingstrømper. Det er viktig at du føler deg sexy og komfortabel på disse timene, slik at du kan få ufolde deg på akkurat din måte!

Det eneste vi setter krav til ifm antrekk, er at du bruker godkjente sko og at du har på deg knebeskyttere.

På heels timene fokuserer vi på korrekt heels teknikk, noe som betyr mye styrketrening på ankel, ben og hofter. Vi bruker skoene som en forlengelse av bena, slik at dansen og flowen blir smooth og flytende.

Våre heels timer er lagt opp med en oppvarming i sko med mobilitets og styrke øvelser som gagner heels treningen, en lett stretch før vi går over på koreografien.
Vi går gjennom koreografien sekvens for sekvens med både demonstrasjoner, forklaringer og personlig oppfølging og veiledning, og setter til slutt sammen hele til en dans.

Vi har pleid å kjøre samme koreografi over tre kurs runder, slik at du skal kunne lære koreografien godt og klare å utfolde deg og virkelig danse den mot slutten av siste timen.

Om Yoga

Yoga er en kjent treningsform for de aller fleste. Fordelene med yoga er at du både styrker kroppen, gjør den mer fleksibel og får kontroll på pusten og tankene dine. Noen deltar på yoga kun for det fysiske utbyttet, mens andre ønsker en mer meditativ og mindful opplevelse.

På hatha timene jobber vi med den «vanlige» yogaen der vi starter med meditasjon og pusteteknikk, kjører gjennom flere stående, sittende og liggende sekvenser og avslutter med en avspenning i Savasana. Her bruker vi vanlige yoga matter, og evt yoga blokker og stropper.

På yin timene bruker vi ull matter å ligge på, tepper, blokker og annet for å padde opp i øvelsene vi skal gjennom. Her starter vi med en lengre avspenning, og går etter hvert over på yin posisjoner som vi holder i 3-6 minutter. Yin posisjonene er som regel sittende eller liggende, og fokuset her er på å puste, slappe av og la kroppen smelte inn i stillingen.

På alle yoga timene bruker vi rolig og tilpasset bakgrunnsmusikk, og vi kan benytte lyd terapi med chimes og singing bowls der det er ønskelig. Vi demper lyset, dekker til speilet og skaper ett avslappende og trygt miljø slik at du skal få den beste yoga opplevelsen.
Vi har alt du trenger av matter, blokker og tilbehør tilgjengelig i studio, alternativt kan du ta med egen matte dersom du har en favoritt hjemme.

Egentrening

Egentrening er disponibel tid i studio der du kan trene på det du har lært på kurs. 

Etter påmelding møter du bare opp innenfor oppsatte tidspunkter, varmer opp selv og du velger selv hva du ønsker å trene på. 

Felles for egentreningene er at du KUN trener på det du har lært på kurs. Dette er ikke kurs der du lærer noe nytt, men disponibel tid i studio. Det vil være deltakere på tvers av nivåer og alle trener på sitt nivå. Du må ha påbegynt nybegynner kurs for å delta på egentreninger.

Du står fritt til å bruke alt av utstyr som finnes tilgjengelig i studio. Det er viktig at du vasker og spriter stangen du har brukt, samt annet utstyr som f.eks crash mats.

Bestill egentrening

Privattimer

Hos oss kan du booke privattime med den instruktøren du ønsker. Timen varer 60 minutter.

Du bestemmer selv hva du ønsker å gjøre på denne timen, det kan være både triks, teknikker, styrke, stretch, heels eller koreografi. 

Når du har booket, kontakter vi deg ifm tidspunkt og hvilken instruktør du ønsker å ha timen med. Du og instruktøren blir da enige om hva dere skal jobbe med på timen, og når det passer for dere begge å gjennomføre timen.

Bestill privattime

Leie av studio

Ønsker du å benytte deg av studio utenfor oppsatte timer, kan du leie studio. Dette koster 450 kr for 2 timer, deretter 100 kr pr ekstra time. Dette gjelder pr person. Du kan velge å trene alene, eller dere kan trene flere sammen.

Ved leie av studio disponerer du hele studio, inkludert yoga sal og styrkerom.

Ved booking av leie så avtaler vi nærmere tidspunkt pr mail.

Bestill leie av studio

Utdrikningslag

Hva med å arrangere utdrikningslag i studio?

Dette har vært veldig populært de siste årene! Vi tilbyr en morsom og uformell økt for en gjeng på inntil 15 personer på utdrikningslag. Her har vi da en lett oppvarming og vi går gjennom enkle triks som alle kan få til. Vi avslutter med å sette sammen triksene til en dans, og det er tradisjon at bruden/brudgommen tar en liten opptreden til slutt!

Fast pris på utdrikningslag er kr 3000, dette inkluderer da 1,5 timer i studio, snacks og ett glass med bobler.

Bestill utdrikningslag