Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Kurs Kurs: Avansert

Avansert

19. juni @ 18:30 - 19:45

Dette kurset er for deg som mestrer all basicen i Pole, du må være trygg i aerial invert, layback, klatring, leghangs, superman, butterfly etc.

Her lærer man krevende og avanserte øvelser. F.eks; Ayesha, machine gun, allegra, aerial shouldermount, iguana, drops, dynamiske bevegelser osv. Her kreves det en viss styrke, stort fokus på teknikk og dels god fleksibilitet slik at man er i stand til å utføre ovennevnte øvelser. Her jobber vi og med lengre komboer, finere overganger og mer spinning pole.

Vi starter timen med en oppvarming, instruktøren vil deretter demonstrere og forklare teknikker enkeltvis. Dere vil deretter få teste ut disse teknikkene selv mens instruktøren hjelper og forklarer, i noen tilfeller vil det og være nødvendig med spotting der instruktøren hjelper deg ved å holde eller guide deg fysisk. På slutten av timen avslutter vi med en lett stretching.

Vi minner om at vi har bindende påmelding og kansellering fra elever blir ikke refundert.

Detaljer

Dato:
19. juni
Tid
18:30 - 19:45
Kurs:
Kategori for Arrangement:

Sted

Pole sal

Arrangør

Vinger Pole Fitness
Telefon
467 43 824

Annet

Instruktør:
Kita
Denne nettsiden bruker cookies for å bidra til en enkel surfe- og handleprosess. Fortsett å bruke siden som normalt dersom du godtar dette.